Mbreslënëse: Hapet pishina më e lartë në botë, 1000 metra mbi nivelin e detit

  • E.K /
  • 07 May 2021 - 14:55
Mbreslënëse: Hapet pishina më e lartë në botë, 1000 metra mbi nivelin e detit

Në Dubai është hapur pishina më e veçantë në botë, me një lartësi rreth 1,000 metra mbi nivelin e detit.

Pishina ndodhet brenda një kulle në Beach Resort dhe është e disponueshme vetëm për mysafirët e hotelit, të moshës 21 vjeç e lart.

Federico Rota, zëvendës CEO i Al Ain Holding, thotë për CNN, “Duke qëndruar besnikë ndaj testamentit tonë për zhvillimin e projekteve historike, ne jemi krenar që po thyejmë dy tituj të Rekordit Botëror Guinness.

Ky zhvillim ka vendosur standarde të reja në stilin e jetës luksoze dhe mikpritjes.

(Kosova Sot Online)