Ky është numri i pacientëve me koronavirus në spitalet e Kosovës

  • E.K /
  • 01 June 2021 - 13:38
 Ky është numri i pacientëve me koronavirus në spitalet e Kosovës

Klinika Infektive, Klinika e Pulmologjisë dhe shtatë spitalet e përgjithshem po vazhdojnë të trajtojnë pacientë nga Sars-Cov-2.

Bazuar në raportet zyrtare të datës 1 qershor 2021, në trajtim janë 162 pacientë, prej tyre 63 të konfirmuar me COVID-19 pozitivë, 106 me oksigjeno-terapi, 3 në gjendje të rënduar shëndetësore.

Në QKUK janë të shtrirë 101 pacientë

3 prej tyre në gjendje të rënduar

32 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë

77 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave

Klinika Infektive, 28 pacientë

Klinika e Pulmologjisë,  73 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë  61 pacientë

31 të konfirmuar pozitivë

29 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 8 pacientë

Spitali i Gjakovës, 14 pacientë

Spitali i Pejës, 18 pacientë

Spitali i Gjilanit, 9 pacientë

Spitali i Ferizajt, 3 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë

Spitali i Vushtrrisë,  5  pacientë.

(Kosova Sot Online)