Rrahman Rama raporton në Komisionin për Siguri me dyer të mbyllura

  • E.K /
  • 09 qershor 2021 - 10:26
 Rrahman Rama raporton në Komisionin për Siguri me dyer të mbyllura

Në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes po raporton Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënant Rrahman Rama.

Në këtë Komision është rekomanduar që raportimi të jetë pa medie andaj edhe po mbahet me dyer të mbyllura.

Takimi po mbahet për media për shkak të çështjeve konfidenciale që do të raportohen.

(Kosova Sot Online)