Interesante: Pse ju duhet të vendosni gotë në dorezën e derës, arsyeja është brilante

  • E.K /
  • 10 June 2021 - 12:40
Interesante: Pse ju duhet të vendosni gotë në dorezën e derës, arsyeja është brilante

A keni qëndruar ndonjëherë në një hotel, dhe keni vendosur për të fjetur, por keni përjetuar shqetësimin që ka diçka të fshehtë rreth errësirë?

A keni qëndruar ndonjëherë në një hotel, dhe keni vendosur për të fjetur, por keni përjetuar shqetësimin që ka diçka të fshehtë rreth errësirë?

Nuk është çudi që në mjedise të panjohura, shpesh ndiheni paksa të shqetësuar.

Dhe kush e di, ju mund të zgjoheni larg shtratit tuaj ku keni fjetur, duke ju tërhequr shumë ngadalë jashtë!

Në kohë si kjo, në të vërtetë mund të jetë mirë të kesh një masë sigurie.

Për shembull, ky mashtrim i shkëlqyer.

Mashtrimi është aq i thjeshtë sa është i shkëlqyeshëm – dhe sigurisht do të të ndihmojë shumë!

Pra, si funksionon kjo?

Epo, para së gjithash duhet të kapni një gotë. Duhet të jetë mjaft e madhe për t’u futur në dorezën e derëa pa rënë.

Pastaj, kap një gotë të dytë … dhe vendoseni mbi të parën.

Dhe kjo është e gjitha!

Sepse tani, nëse dikush përpiqet të vjedhë dhomën tuaj, gotat do të bien … dhe plasja që do të shkaktojë do t’ju zgjojë!

Nuk duhet të jetë më e vështirë se kjo për të krijuar grackën tuaj të hajdutëve – në formën e një sistemi alarmi shtëpi!

(Kosova Sot Online)