Në Mitrovicë Policia parkon veturën para shenjës që tregon se ndalohet parkingu

  • E.K /
  • 11 qershor 2021 - 12:52
 Në Mitrovicë Policia parkon veturën para shenjës që tregon se ndalohet parkingu

Një veturë e Policisë së Kosovës në Mitrovicë është parkuar në një vend ku është i ndaluar parkimi.

Lexues të medias kanë dërguar fotografi ku shihet vetura e policisë e parkuar pikërisht para shenjës që tregon se ndalohet parkingu dhe në afërsi të semaforit.

Në afërsi të veturës nuk shihet asnjë zyrtarë policorë.

(Kosova Sot Online)