Këto janë 10 hotelet më të mira në botë

  • 14 qershor 2021 - 10:19
Këto janë 10 hotelet më të mira në botë

Pas më shumë se një viti bllokimesh, karantine dhe distance shoqërore, duket se njerëzit po i presin me padurim pushimet.

Edhe pse me shumë kufij ndërkombëtarë ende të mbyllur dhe disa vende që përballen me valë të reja të Covid-19, ka disa vende mahnitëse ku mund të “arratiseni”.

Nga ishujt tropikalë Maldive në Hawaii, te vendet magjepsëse urbane nga Sidnei në Hollywood ose Singapor, këto janë disa nga hotelet më të vlerësuara në botë.

The Brando, French Polynesia

W Melbourne, Australia

Sensei Lanai, Hawaii

Hotel Château du Grand-Lucé, France

Hotel Château du Grand-Lucé

Crown Sydney, Australia

West Hollywood

Hotel Grand Tremezzo, Lake Como, Italy

Soneva Jani, Maldives

 Raffles Singapore

(Kosova Sot Online)