Në këto vende do të ndalet rryma sot në Kosovë

  • E.K /
  • 16 qershor 2021 - 08:22
 Në këto vende do të ndalet rryma sot në Kosovë

KEDS ka njoftuar se si pasojë e punimeve në rrjet, në disa vende do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike sot.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për vendet dhe orarin e ndërprerjeve.

Njoftimi i plotë:

Gjakovë

Reklamë

1.

Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjakova I (kodi: 81000115) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Qyteti.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Raq-Moglica (kodi: 81000117) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja Brekoc, rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica,Minatori, Shote Galica; fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Montimi e demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 35/10kV Gjakova 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Konvikti me kod: 81084022 prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: rrugët: Bujar Syla (1konsumator), Edit Durham, Elton Zherka, Marin Barleti (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Musa Zajmi, Tirana, Xh.Gjakova dhe Xhemajl Avdullahu (2 konsumatorë).

Arsyeja: Energjizimi i TS Pallati i Sporteve pas ndërrimit të tranformatorëve të djegur matës rrymor.

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istogu II (kodi: 54000007) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: Qyteti, Dushkaja- Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovc, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, Sitali dhe Lugu.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Top Joy (kodi: 54000005) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Top Joy.

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele

3.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pompat (kodi: 54000004) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: Pompat e ujit dhe Seperacionet: Graniti dhe Loshi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rakoshi (kodi: 54000006) prej orës 14:30 deri në ora 15:30

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i Thatë, Vëriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogërll dhe Cerkolez.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gremniku (kodi: 52000011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Volljakë, Dush, Sferkë, Përqevë, Rastokë, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri në fshatin Përqevë, Klinë.

6.

Nga TS 10(20)kV Klina – Dalja 10 kV Klina III do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Qendra Sociale me kod: 52000101014 prej orës 08:00 deri në ora 11:00

Vendet: Rruga Drini i Bardhë (një pjesë) dhe rruga Ali Kelmendi (një pjesë).

Arsyeja: Shtrirja e kabllos bistek 0.4kV.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shala (kodi: 70000101) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Tërstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaçica, Kaçanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja: Ndërrimi izolatorëve të dëmtuar, tërheqja përçusve –Bajgorë.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Leqinë-Skolla (kodi: 74000005046) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Leqinë-Haziraj -Hoti (kodi: 74000005047) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Leqinë-Hoti (kodi: 74000005054) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Qitak-Ferizi (kodi: 74000005056) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Pompa e Benzinit (kodi: 74000005043) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Qitak (kodi: 74000005044) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Runik Qendra (kodi: 74000005035) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Puntori Druri (kodi: 74000005042) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Runik -Kisha(kodi: 74000005036) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Radishevë-1 (kodi: 74000005037) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Bajë (kodi: 74000005039) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Radishevë-2 Hulaj (kodi: 74000005051) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV PTK (kodi: 74000005055) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Pemishtë (kodi: 74000005045) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Pemishtë –Loshi (kodi: 74000005060) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Padalishtë (kodi: 74000005057) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Runik-Miftaraj(kodi: 74000005034) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Runik -Halilaj(kodi: 74000005059) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Kastriot Hyseni (kodi: 74000005029) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Lagjja Dauti (kodi: 74000005066) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Syrigan (kodi: 74000005040) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Syrigan (kodi: 74000005068) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Sejdiu 1 Hafizi (kodi: 74000005026) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Sejdiu 2 (kodi: 74000005027) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Kastriot (kodi: 74000005028) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofci, Mazhiqi, Rashani, Tërstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaçica, Kaçanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja: Ndërrimi izolatorëve të dëmtuar, tërheqja e përçuesve- Bajgorë.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Uglari (kodi: 60060016) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxh, Llofca, Doxhët, Sllubica dhe Kokaj.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të kalbura të drurit të tensionit të mesëm në fshatin Llofcë

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Milloshevë (TMK) (kodi: 15019005) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Llazarevë, Raskovë, Bakshi, Milloshevë, Babimoc dhe Gracë.

Arsyeja: Punime në rrjetin e mesëm Babinmofc.

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Grnqari me kod: 31000009 prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 284 Sherif Agë Turtulla (një pjesë), 287 Ramadan Çejku (një pjesë), 288 Epirotët (një pjesë) dhe fshati Gërnçar.

Arsyeja: Vendosja dhe ngritja e shtyllave të betonit dhe kyçja e NS 400kVA Dardania III.

17.06.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë 1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J25 Mati 1 (kodi: 19000025) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS “EURO STIL”SH.P.K.Shefqet Kabashi, Bujar Hasani”BTP HOLDING”Sh.P.K., “3B Projekti”sh.p.k, NP”Krapi -com”- Faik Krapi, “Morina -IB”, HPK”Premium Construction”, SHPK”Lirimi&ACL”- Hysen Haxhaj, Abakos 1 dhe Arti group, Rojal shpk.- Arbër Kryeziu, Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K,

Arsyeja: Punimin lidhëseve, kokave të kablos së tensionit të mesëm sipas renditjes së daljeve të reja.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04kV NPT ”Burimi Comerc”1 (kodi: 19000033024) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Objekti Burimi Comerc-it.

Arsyeja: Punimin lidhëseve, kokave të kabllos së tensionit të mesëm sipas renditjes së daljeve të reja.

3.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04kV Zabel i Ulët te shkolla (kodi: 16100005038) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Zabel i Ulët te shkolla

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Gjakova

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet TR2 dhe pa tension mbesin:

Nga zbarat kryesore 4 dalje 10kV (kthinat: J29, J30, J31 dhe J32), kthina J08 – Gjakova II (me tri dalje 10kV) dhe kthina J09 – Gjakova III (me 3 dalje 10kV) prej orës 00:01 deri në ora 03:01

Vendet: rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumator), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana, Yll Morina, Skënderbeu (një pjesë), Zidi Sadik Agës, Zona Industriale – dalje që përfshin konsumatorët komercial, Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumator), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina (2 konsumator), Geberlland Thertorja, Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK-së, Sadik Pozhegu (1 konsumator) dhe Sadik Stavileci, Tirana, Bajram Curri (2 konsumatorë), Dërgut Vokshi, Ismail Qemali (5 konsumatorë), Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, UÇK, Sadik Pozhegu (5 konsumatorë), Sadik Stavileci, Skënderbeu (2 konsumatorë), Sylejmon Vokshi dhe Ngrohtorja – gjenerimi.

Fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq, Ujëz, Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Instalimi i ndarësit të zbarrave ndihmëse për daljen J12.

17.06.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Nga TS NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini me kod: 81000005 prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raçë (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Kyçja e trafostacionit sipas pëlqimit elektro-energjetik.

(Kosova Sot Online)