Kuvendi nuk e miraton raportin vjetor të punës së RTK-së

  • G.G /
  • 08 July 2021 - 10:54
Kuvendi nuk e miraton raportin vjetor të punës së RTK-së

Me 62 vota kundër, asnjë pro dhe asnjë abstenim, Kuvendi nuk e ka miratuar raportin vjetor të punës për vitin 2020, të Radio Televizionit të Kosovës (RTK).

Tani në rend dite është edhe shkarkimi i Bordit të RTK-së.

Kuvendi është duke i zhvilluar punimet e seancës së djeshme.

Në ndërkohë në rend dite është edhe shqyrtimi i kërkesës së Komisionit për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis, Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë për ndryshimin e emërtimit të këtij komisioni dhe zgjedhja e drejtorit të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit.

(Kosova Sot Online)