Në  Prishtinën e Shpend Ahmetit uzurpohen edhe parkingjet, e “Prishtina Parking” nuk duket aty pari

  • G.G /
  • 09 korrik 2021 - 11:35
Në  Prishtinën e Shpend Ahmetit uzurpohen edhe parkingjet, e “Prishtina Parking” nuk duket aty pari

Se në  Prishtinë, që  ka për kryetar një njeri të pa përgjegjshëm dhe pa legjitimitet politik e qytetar, sikur është Shpend Ahmeti, mundë të uzurpohet gjithçka, më së miri flet ky  rast i uzurpimit të   parkingut në Bulevardin Bill Klinton, që është  vetëm mostër e gjithë atyre uzurpimeve që ndodhin gjithandej dhe nuk vepron komuna. Fotoja e bërë nga vezhguesit e lagjes e paraqet një pjesë të  Bulevardi Bill Kllinton,  fenomenin e uzurpimit të  parkingut, e njëjta gjë  që ndodh qdo ditë  përgjatë gjithë hapësirave.

Nuk ka ndodhur Akoma të interevon atu as  ndonjë zyrtar i ndërmarrjes publike  “Prishtina Parking” dhe as inspektoriati komuna me  mbështetje të policisë.  Kaosi po vazhdon e kryetari me  “suitën” e tijë po pushon e ndoshta edhe po vëzhdgon. Nuk është befasi nëse  së shpejti në këtë pjesë të qytetit uzurpatorët e parkingjeve fillojnë të qesin edhe rampa për ta  përvehtësuar krejtësisht këtë hapësirë publike e cila do të duhej menagjuar dhe kontrolluar nga komuna, për të qenë në shërbim të të gjithëve.

(Kosova Sot Online)