Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës sot në Kosovë

  • E.K /
  • 12 August 2021 - 08:36
 Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës sot në Kosovë

KEDS ka njoftuar se do të ketë punimet në rrjet në disa zona në Kosovë.

Kjo për shkak të punimeve në rrjet

Njoftimi nga KEDS për punimet në rrjet:

12.08.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashticë Radashec (Kodi:14016001) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi:10014011) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Janjevë, Shashkovc, Akllap, Tërbuvc- Gushtericë e Epërme Shushicë.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve, lëshuesve katodik, pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

LP 10kV Jezerci me kod: 40042003 prej orës 09:30 deri ne ora 11:30.

Vendet: Rrugët: Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë), Zef Jubani (një pjesë); fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës 12/1000 dhe kalimi I rrjetit 10kV në shtyllë të re.

Prizren

1.

TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shpenadia (Kodi: 32000023) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: fshatrat: Caparc, Novak, Sërbicë e Epërme, Shpenadi, Smaç, Trepetincë dhe Velezhë.

Arsyeja: Përforcim apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

2.

TS 35/10kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica (Kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

3.

Nga NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

LP 10kV Ujësjellësi me kod: 30035002 nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Fshati Zhur (një pjesë).

Arsyeja: Kalimi i kabllove nga kthinat vjetra në kthinat e reja.

4.

Nga NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

LP 10kV Zhur me kod: 30035003 nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Fshati Zhur dhe Shkozë (një pjesë).

Arsyeja: Kalimi i kabllove nga kthinat vjetra në kthinat e reja.

5.

Nga NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

LP 10kV Hoça e Qytetit me kod: 30035005 nga ora 12:00 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Kalimi i kabllove nga kthinat vjetra në kthinat e reja.

6.

Nga TS 35/10kV Zhur do të ndërprehet:

Trafofusha 10kV e NS (kodi 300350) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri ne ora 12:00.

Vendet: Fshatrat: Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë, Shkozë (një pjesë) dhe Vërmicë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Shkozë (një pjesë) dhe Zhur si dhe BECHTEL ENKA-GP Uzgur Yilmaz në Zhur.

Arsyeja: Për shkaqe sigurie, punime në kthinat 10kV.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Leqinë-Skolla (kodi: 74000005046) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Leqinë-Haziraj -Hoti (kodi: 74000005047) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Leqinë-Hoti (kodi: 74000005054) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Qitak-Ferizi (kodi: 74000005056) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Pompa e Benzinit (kodi: 74000005043) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Qitak (kodi: 74000005044) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Runik Qendra (kodi: 74000005035) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Puntori Druri (kodi: 74000005042) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Runik -Kisha(kodi: 74000005036) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Radishev-1 (kodi: 74000005037) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Bajë (kodi: 74000005039) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Radishev-2 Hulaj (kodi: 74000005051) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV PTK (kodi: 74000005055) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Pemishtë (kodi: 74000005045) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Pemishtë -Loshi(kodi: 74000005060) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Padalishë (kodi: 74000005057) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Runik-Miftaraj(kodi: 74000005034) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Runik -Halilaj(kodi: 74000005059) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Kastriot Hyseni (kodi: 74000005029) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Lagjja Dauti (kodi: 74000005066) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Syrigan (kodi: 74000005040) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Syrigan (kodi: 74000005068) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Sejdiu 1 Hafizi (kodi: 74000005026) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Sejdiu 2 (kodi: 74000005027) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Kastriot (kodi: 74000005028) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaçica, Kaçanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja: Rregullimi i urave në shtyllat e betonit në LP 20kV.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Kllodernicë-2 te Shkolla (kodi: 74000005070) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Kastriot-Dervishi (kodi: 74000005030) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Vitak-Spahitë (kodi: 74000005025) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Kastriot-Haxhiu (kodi: 74000005031) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Kastriot-2 (kodi: 74000005032) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Vitak-Fazliu (kodi: 74000005058) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Kllodernicë-Kajtazi (kodi: 74000005033) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Leqinë-Dragaj-1 (kodi: 74000005048) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Leqinë-Dragaj-2 (kodi: 74000005049) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Bajra (kodi: 74000005050) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Vitak Topalli (kodi: 74000005023) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Vitak Taraku (kodi: 74000005024) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

Vendet: Kllodemicë, Vitak, Kastriot, Leqinë dhe Bajr.

Arsyeja: Rregullimi i urave në shtyllat e betonit në LP 20kV.

12.08.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 35/10 kV Ferizaj 2

TS 10/0.4 kV Ahmet Kaqiku the village ( Kodi: 40041038263) prej orës 10:00-17:00

Vendet: TS Ahmet Kaqiku.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

2.

TS 35/10 kV Ferizaj 1

TS 10/0.4 kV Emin Duraku II-“Kulla” ( Kodi: 40040002005) prej ores 10:00-17:00

Vendet: rr.Emin Duraku, rr. Ali Pashë Tepelena, rr. Faton Vehbiu, rr.Ahmet Delia, rr. Mic Sokoli, rr.Zamir Neziri, rr.Elena Gjika, rr.Zejnullah Halili, rr.Nazim Uksmajli,r r.Butrinti dhe rr.Xhevë Lladrovci.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja

3.

TS 35/10 kV Ferizaj 1

TS 10/0.4 kV Ndërtesa Naser Hetemi rr,V-G ( Kodi: 40040002033) prej orës 10:00-17:00

Vendet: rr. Vëllezërit Gërvalla( një pjesë) dhe rr. Mic Sokoli ( një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

4.

TS 35/10 kV Ferizaj 1

TS 10/0.4 kV Gjimnazi ( Kodi: 40040002010) prej ores 10:00-17:00

Vendet: Rr Vllezerit Gervalla , rr. Dimitri Tuqeviq, rr. Kuvendi I Arberit

Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja

5.

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1

TS 10/0.4 kV Jeton Sejdiu ( Kodi: 4000003256 ) prej ores 10:00-17:00

Vendet: rr. Vëllezërit Gërvalla dhe rr. Dimitrie Tuceviq.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

13.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Besi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lluzhan ( Kodi: 10013011) prej ores 08:00-11:00 dhe 15:00-16:00

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra Vërbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli dhe Kazerma e FSK në Vranidoll.

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re dhe demontimi i daljes së vjetër.

2.

TS 35/10kV Besi do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kikollët- Lupçi i Ulët ( Kodi: 10113011140) prej orës 08:00-16:00

Vendet: Lagjja Kikollët.

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re dhe demontimi i daljes së vjetër.

3.

TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Gustav Majer 4 ( Kodi: 11000021134) prej ores 08:30-12:30

Vendet: rr. Tringë Smajli ( një pjesë) dhe rr. Gustav Majer (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimin e vajit në transformotor në kuader të projektit Prishtina 2 – Prishtina 7, Feeder 1.

4.

TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Gustav Majer 6 ( Kodi: 11000021164) prej orës 13:00-17:00

Vendet: rr. Tringë Smajli.

Arsyeja: Shqyrtimin e vajit në transformotor në kuadër të projektit Prishtina 2 – Prishtina 7, Feeder 1.

5.

TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Gustav Majer 8 ( Kodi: 11000021168) prej ores 13:00-17:00

Vendet: rr. Gustav Majer (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimin e vajit në transformotor në kuadër të projektit Prishtina 2 – Prishtina 7, Feeder 1.

6.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Mujo Ulqinaku (Kodi: 12000023104) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: rr. Mujo Ulqinaku.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

7.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Qyteteza Pejton 1 (Gjykata Kushtetuese) (Kodi: 12000023101) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Qyteza Pejton- Gjykata Kushtetuese.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

13.08.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J06 Lagjja e Spitalit 4/1 (Kodi: 19000038) prej ores 10:00 -10:15 dhe 14:45-15:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha dhe Chelsea Point.

Arsyeja: Manipulimi me ndarësit.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV VG Construction Korab Gashi (Kodi: 19000038032) prej orës 10:00-15:00

Vendet: TS VG Construction.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit të tensionit të ulët sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

(Kosova Sot Online)