Krimi i organizuar në Kosovë po funksionon më mirë se shteti i kapur nga krimi!

Krimi i organizuar në Kosovë po funksionon më mirë se shteti i kapur nga krimi!
Krimi i organizuar në Kosovë po funksionon më mirë se shteti i kapur nga krimi!

Xhevat Meha

  • 12 gusht 2021 - 07:41

Shkruan: ANALISTI - Xhevat Meha

Heshtja e individëve të përfshirë në incizimet e publikuara është nje veprim i organizuar i krimit të organizuar për të siguruar pandëshkueshmërine e krimit të organizuar!.

-Incizimet e fundit vetëm sa vërtetojnë te diturën gjerësisht se mos ndëshkueshmëria e krimit eshte sistem i instaluar nga ndërtuesit e tërësisë se sistemeve te mos zbatushmerisë së ligjit. Sigurimi i moszbatueshmerise së ligjit ka fuqizuar deri në nivele ekstreme të larta te krimit te organizuar. E krimi i organizuar është fuqizuar si mekanizëm për të futur dhe mbajtur nën kontroll institucionet e Kosovës si jo-funksionale dhe jo-efikase.

E jo funksionaliteti i institucioneve të Kosovës është jo funksionim i Kosovës si shtet. Krimi i organizuar është i organizuar dhe i mirestrukturuar dhe gjithemone nje hap para institucioneve te kapura te shtetit, është ndërtuar me veprime të organizuara dhe mirëmbahet përmes veprimeve të organizuara!!!.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".