Për rreth 30 minuta në Kosovë u ndalen shërbimet telefonike

  • E.K /
  • 16 August 2021 - 11:30
Për rreth 30 minuta në Kosovë u ndalen shërbimet telefonike

Kompanitë e telefonive mobile më të njohura në Kosovë “Vala” dhe “IPKO” kanë lënë klientët e tyre pa i kryer shërbimet telefonike.

Sipas përdoruesve, për më shumë se 30 minuta asnjëra prej këtyre kompanive nuk ua mundësoi atyre të kenë qasje në shërbimet e tyre.

Ende nuk dihet arsyeja se pse kjo ka ndodhur.

Lidhur me këtë, nuk ka pasur ndonjë njoftim zyrtar nga kompanitë përkatëse.

(Kosova Sot Online)