Turistët, marrëdhënie intime në mes të qytetit, qytetarët njoftojnë policinë

  • G.G /
  • 16 shtator 2021 - 10:31
Turistët, marrëdhënie intime në mes të qytetit, qytetarët njoftojnë policinë

Një çift ukrainasish janë arrestuar nga policia greke pasi u kapën duke kryer marrëdhënie seksuale brenda në makinë në mes të sheshit plotë me qytetarë në Heraklion.

Policia u njoftua nga qytetarët për sjelljen e pahijshme të çiftit të turistëve dhe me të arritur aty i gjeti ata në momente intimiteti në publik.

Sheshi ishte plotë më qytetarë, por turistëve nuk i ka bërë përshtypje një fakt i tillë duke vijuar me rutinën e tyre.

Tashmë ata do të duhet të japin llogari për një akuzë, e cila shlyhet me gjobë, megjithatë do të kenë një CV jo shumë për t’u krenuar në Greqi.

(Kosova Sot Online)