Bahtiri: Mitrovica është ndarë sepse nuk ka pasur Zot shtëpie

  • E.K /
  • 16 shtator 2021 - 20:57
Bahtiri: Mitrovica është ndarë sepse nuk ka pasur Zot shtëpie

Kryetari i komunës së Mitrovicës dhe kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar komune në zgjedhjet e 17 tetorit, është mysafir në Context , ku po shpalos plan-programin e tij qeverisës.

Bahtiri tha se Mitrovica është ndarë, sepse sipas tij nuk ka pas Zot Shtëpie për t’u kundesur për qytetin.

“Mitrovica nuk ka pasur Zot Shtëpie dhe nuk pasur njeri vendimmarrës, që iu dalë ballë interesave të qytetit dhe qytetarëve. Tash Mitrovica ka Zot Shtëpie dhe ka nevojë që edhe në ardhmen të ketë, prandaj kam vendosur të kandidoj”, tha Bahtiri.

Ai ka akuzuar ish qeverisjen e PDK-së, duke thënë se këshdo që e ka akuzuar ka pasur pasoja personale.

(Kosova Sot Online)