Askush nuk është më i fortë se një nënë duke e mbrojtur fëmijën e saj

  • E.K /
  • 16 October 2021 - 11:26
 Askush nuk është më i fortë se një nënë duke e mbrojtur fëmijën e saj

Askush nuk është më i fortë se një nënë duke mbrojtur fëmijën e saj.

Në video shihet nëna e cila me trupin e saj përpiqet të mbrojtur vajzën nga era e fortë.

Era e fortë mori gjithçka para, ndërsa nëna me vajzën ishin duke udhëtuar me motor në momentin kur janë rrëzuar përtokë.

Nëna u përpoq me gjithë forcën e saj ta mbronte vajzën dhe pësoi lëndime në krahë dhe fytyrë.

https://www.televizioni.tv/upload/videos/2021/10/RwhyDFhjg26Wq1hMocpa_16_8828c3697c7ca679f576a49383cab892_video_240p_converted.mp4

(Kosova Sot Online)