Miratohet në shqyrtim të parë Projektligji për bashkëpunim juridik ndërkombëtar në çështje penale

  • E.K /
  • 19 October 2021 - 13:06
Miratohet në shqyrtim të parë Projektligji për bashkëpunim juridik ndërkombëtar në çështje penale

Është miratuar në shqyrtim të parë Projektligji nr. 08/L-026 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.04/L-213 për bashkëpunim juridik ndërkombëtar në çështje penale.

Ky Projektligj ka kaluar në Kuvendin e Kosovës me rekomandim të Ministrisë së Drejtësisë.

I njëjti u mbështet edhe nga partitë opozitare.

Për miratimin e këtij projektligji votuan 66 deputetë, teksa nuk pati asnjë votë kundër dhe asnjë abstenim.

(Kosova Sot Online)