Sindikata e Lotarisë i kërkon Qeverisë ta mbajë premtimin për miratimin e Ligjit

  • E.K /
  • 29 October 2021 - 11:57
Sindikata e Lotarisë i kërkon Qeverisë ta mbajë premtimin për miratimin e Ligjit

Sindikata e Punëtorëve të Lotarisë së Kosovës edhe të premten ka mbajtur protestë para ndërtesës së Qeverisë së Kosovës, duke kërkuar miratimin e Ligjit dhe kthimin në vendet e tyre të punës.

Ibadete Hasani-Berisha nga Sindikata e Lotarisë, tha se edhe përkundër premtimeve të njëpasnjëshme nuk është marrë asnjë hap në realizimin e kërkesave të tyre.

Ajo ka sqaruar se pa punë kanë mbetur mbi 60 persona të cilët nuk janë ndihmuar nga shteti.

Qeveria i ka premtuar Sindikatës së Punëtorëve të Lotarisë së Kosovës se do të gjejë një zgjidhje për punëtorët.

(Kosova Sot Online)