Ministrja Haxhiu: Për një Prishtinë ku fëmijët gëzojnë mirëqenie dhe të drejta barabarta

  • E.K /
  • 14 November 2021 - 11:38
Ministrja Haxhiu: Për një Prishtinë ku fëmijët gëzojnë mirëqenie dhe të drejta barabarta

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka votuar tashmë në Komunën e Prishtinës në kuadër të balotazhit për zgjedhjet lokale.

Haxhiu në votim është shoqëruar nga djali i saj, Mali.

Ministrja Haxhiu tha se votoi për një Prishtinë ku fëmijët gëzojnë mirëqenie dhe të drejta të barabartë.

“Ju ftoj të dilni dhe ta ushtroni të drejtën tuaj të votës”.

(Kosova Sot Online)