Keni kujdes ! Nëse gjeni diçka të tillë te dera kryesore, lajmëroni policinë

  • E.K /
  • 20 November 2021 - 12:37
Keni kujdes ! Nëse gjeni diçka të tillë te dera kryesore, lajmëroni policinë

Hajdutët zgjedhin mënyra nga më të çu ditshmet për të gr’abitur banesa private apo apartamente. Zakonisht monitorojnë lëvizjet e personave, kryesisht gjatë kohës së pushimeve.

Autoritetet p olicore në shumë vende të botës ap elojnë për kujdes në një detaj vërtet interesant. Nëse në derën kryesore të banesës gjeni një send të cilin nuk e keni lënë ju, atëherë duhet të sh’qetë soheni dhe të lajmëroni po licinë.

Hajdutët zgjedhin mënyra nga më të çu ditshmet për të grabitur banesa private apo apartamente. Zakonisht monitorojnë lëvizjet e personave, kryesisht gjatë kohës së pushimeve.

(Kosova Sot Online)