Vendet që do të mbesin pa rrymë sot dhe nesër

  • E.K /
  • 11 January 2022 - 09:04
Vendet që do të mbesin pa rrymë sot dhe nesër

KEDS ka bërë të ditur se gjatë ditës së martë dhe të mërkurë do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa komuna.

Sipas KEDS’it, ndërperje do të ketë për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimi i plotë:

11.01.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV VIVA Fresh (kodi: 19000028) nga 01:00 deri 02:00

Vendet: Viva Fresh, Hotel Gorenja, Al Petroll, Koral, fusha Sheki, Skender Mramori, Proten dhe Ondeks Mont.

Arsyeja: Për shkak të prishjes në daljen 3 të 20 kV-it, për punimin e lidhëses XHE.

NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV Rezonanca (kodi: 19000029) nga 01:00 deri 02:00

Vendet: TS te Ariu, Rezonanca Veternik, Beko, Sh.p.k. Kervancan, Al Petroll Sh.p.k. Arbër Kryeziu.

Arsyeja: Për shkak të prishjes në daljen 3 të 20 kV-it, për punimin e lidhëses XHE.

NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV Grand Store (kodi: 19000030) nga 01:00 deri 02:00

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Çagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagjja Qëndresa 1, Lagjja Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagjja NICI- Veternik, Lagjja,,Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje- bashkë Janina 2, Konsumatorët e lagjes Veternik- Naim Berisha, Naser Kelmendi- Nic holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3 dhe AL TRADE SH.P.K-TS 4.

Arsyeja: Për shkak të prishjes në daljen 3 të 20 kV-it, për punimin e lidhëses XHE.

NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV Ndriçimi Publik kodi: 19000031) nga 01:00 deri 02:00

Vendet: Lagjja e LLavdrocit, Pompa Gashi, Ndriçimi publik, Banesat e XBC, Motel Fontana, Betoniera Dino, Trafo Qazim Sadiku, Lagjja e Spitalit 5 dhe Hotel Internacional.

Arsyeja: Për shkak të prishjes në daljen 3 të 20 kV-it, për punimin e lidhëses XHE.

NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV Çagllavica 3 kodi: 19000034) nga 01:00 deri 02:00

Vendet: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica, Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, Afër Panorama, Furra Kobake, Internation helth center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekti banesor, Afrim Hoxha, betonjerka Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja: Për shkak të prishjes në daljen 3 të 20 kV-it, për punimin e lidhëses XHE.

NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV Veterniku 2 kodi: 19000035) nga 01:00 deri 02:00

Vendet: TS 110/10 kV Prishtina 7 – Veterniku, Valoni Petrol, Banesat, rruga përgjatë Magjistrales Prishtinë – Ferizaj, Furra Kobake, Mer Com dhe Pezho.

Arsyeja: Për shkak të prishjes në daljen 3 të 20 kV-it, për punimin e lidhëses XHE.

NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV Soliterat kodi: 19000036) nga 01:00 deri 02:00

Vendet: Soliterat D6 dhe D9, Mentor Bytyqi – Prishtin a e Re.

Arsyeja: Për shkak të prishjes në daljen 3 të 20 kV-it, për punimin e lidhëses XHE.

NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV Fshati Ndërkombtar kodi: 19000037) nga 01:00 deri 02:00

Vendet: Fshati Ndërkombëtar.

Arsyeja: Për shkak të prishjes në daljen 3 të 20 kV-it, për punimin e lidhëses XHE.

NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV Fabrika e kasetave kodi: 19000039) nga 01:00 deri 02:00

Vendet: Fabrika e Kasetave, Hajvali varrezat dhe Busia Petroll.

Arsyeja: Për shkak të prishjes në daljen 3 të 20 kV-it, për punimin e lidhëses XHE.

NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV Dalje 3 kodi: 19000074) nga 01:00 deri 02:00

Vendet: Rr Holger Petersen një pjesë, Ernest Koliqi, Malush Kosova, Muharrem Fejza një pjesë, Smajl Hajdari e Agim Ramadani.

Arsyeja: Për shkak të prishjes në daljen 3 të 20 kV-it, për punimin e lidhëses XHE.

TS 35/10 kV Besia do të ndërprehet:

LP 10kV Prugovci (kodi: 10013012) nga ora 10:30 deri 12:30

Vendet: Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te Baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishtë, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Demontimit i shtyllës 10kV.

Pejë

TS 110/10 kV Klinë do të ndërprehet:

LP 10kV Gremniku (kodi: 52000011) nga ora 08:00 deri 10:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: Montimi i ndërprerësit të tensionit të ulët në TS Volljak I.

12.01.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

LP 10kV Vragoli (kodi:15018007) nga ora 12:00 deri 16:30

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29 dhe Pompa FAM GAS.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja FK nr.2 (kodi: 10012385) prej orës 10:00 deri 13:00

Vendet: Objekti banesor në rr. Hashim Hajdini, pranë shkollës në rr. Aziz Zhilivoda, 2 banesa në rr. Vëllezërit Gërvalla (afër rrethit në Fushë-Kosovë), një pjesë e rr. Pajazit Nushi, si dhe (një pjesë në rr. Dardania).

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prizren

Nga NS 35/10kV Prizreni III do të ndërprehet:

LP 10kV Skënderbeu (kodi:30032006) nga ora 11:00 deri 16:00

Vendet: rrugët: 103 Jusuf Gërvalla, 104 Bingeni, 105 Bekim Berisha-Abeja, 16 Brigada 125, 18 Fehnmi Ibrahimi, 113 Rifat Ukimeri, 115 Joni, 119 Azem Bejta (një pjesë), 12 Dëshmorët e Prekazit (një pjesë), 122 Xhemil Fluku, 139 Reshat Karjagdiu (një pjesë), 143 Hasan Prishtina (një pjesë), 152 Zahir Pajaziti (një pjesë), 153 Xhemë Gostivari, 154 Gjirokastra (një pjesë), 155 Vëllezërit Frashëri (një pjesë), 156 Rexho Bajraktari (një pjesë), 157 Paqja, 158 Xheladin Hana (një pjesë), 159 Avni Rrustemi (një pjesë), 160 Ardianët (një pjesë), 162 Pazari i ri (një pjesë) dhe 163 Xhavit Ahmeti (një pjesë).

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjilan

Nga NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

NS 10/0.4 TS-privat, Agron Ahmet Ahmeti (kodi: 61067005503) nga 09:00 deri 13:00

Vendet: Banese në rr. Flaka e Janarit.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe vendosja e panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

(Kosova Sot Online)