Ndërprerje emergjente e rrymës nga KEDS, këto lagje të Prishtinës do mbesin pa rrymë

  • E.K /
  • 13 January 2022 - 12:27
Ndërprerje emergjente e rrymës nga KEDS, këto lagje të Prishtinës do mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar se është bërë ndërprerje emergjente e rrymës në stacionin “Prishtina 5”.

Si pasojë e kësaj disa rrugë në Prishtinë do të mbesin pa rrymë nga ora 11:00-13:00.

Lagjet që do të mbesin pa rrymë janë: Kodra e Trimave, rr. Abedin Rexha (një pjesë), rr. Bedri Bajrami, rr. Haxhi Zeka (një pjesë), rr. Mentor Ratkoceri, rr. Xhella Hajda, Çamëria 3, Xhemajl Ibishi (1,3), Abedin Rexha, Fusha e Pajtimit 2, Shkolla e Gjelbër dhe Hasan Brahimi, Pompat e Ujësjellsit, rr. Carraleva, rr. Gjon Sereqi, rr.Verrat e Llukës, rr. Kamer Loshi, Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i Mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk, Hashim Deshishku-Deshishku Constraction.

Njoftimi i plotë:

Ndërprerje emergjente në NS 110/10 kV Prishtina 5

Ekipet tona do të realizojnë ndërprerje emergjente për siguri të sistemit në intervalin kohor 11:00 – 13:00 të këtij nënstacioni në mënyrë që të intervenohet në ndarjen e zbarrave për balancimin e ngarkesës.

Nga kjo ndërprerje, brenda këtij intervali kohor do të afektohen: Kodra e Trimave, rr. Abedin Rexha (një pjesë), rr. Bedri Bajrami, rr. Haxhi Zeka (një pjesë), rr. Mentor Ratkoceri, rr. Xhella Hajda, Çamëria 3, Xhemajl Ibishi (1,3), Abedin Rexha, Fusha e Pajtimit 2, Shkolla e Gjelbër dhe Hasan Brahimi, Pompat e Ujësjellsit, rr. Carraleva, rr. Gjon Sereqi, rr.Verrat e Llukës, rr. Kamer Loshi, Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i Mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk, Hashim Deshishku-Deshishku Constraction.

KEDS kërkon mirësisht nga konsumatorët e asaj ane që pas rikthimit të energjisë të mundohen ta shfrytëzojnë energjinë elektrike sa më racionalisht dhe aty ku munden ta kursejnë atë.

(Kosova Sot Online)