OSBE ia njeh edhe ‘Metohinë’ të ashtuquajturës zyra e Qeverisë serbe për Kosovën

  • E.K /
  • 15 January 2022 - 17:54
 OSBE ia njeh edhe ‘Metohinë’ të ashtuquajturës zyra e Qeverisë serbe për Kosovën

Misioni i OSBE-së në Kosovë përmes një deklaratë të lëshuar sot gjatë ditës kanë njoftuar se nuk do të mund të organizojnë procesin e mbledhjes së votave për referendumin e Serbisë, meqë për një gjë të tillë s’ka pajtueshmëri të të gjitha palëve dhe se situatën më të vështirë e bën edhe pandemia.

Megjithatë në këtë njoftim të OSBE- bie në sy se si kur e përmendin të ashtuquajturën zyrë për Kosovën që drejton Petar Petkovic e shkruajnë “Serbian Government’s Office for Kosovo and Metohija”.

Kur i referohen kësaj zyre nuk përdorin fare thonjëza.

Për një gjë të tillë kanë reaguar edhe shumë komentues në faqen e OSBE-së.

(Kosova Sot Online)