Ja ku gjendet vetura që e shfrytëzoi për shumë vite presidenti Rugova

  • A.P /
  • 21 janar 2022 - 17:37
Ja ku gjendet vetura që e shfrytëzoi për shumë vite presidenti Rugova

Mendim Rugova, djali i presidentit historik Ibrahim Rugova ka dhënë një rrëfim lidhur me jetën dhe veprimtarinë e presidentit.

Vetura e blinduar që e barti për shumë vite presidenti Rugova edhe pas 16 vitesh qëndron në oborrin e rezidencës së familjes Rugova në lagjen Velania në Prishtinë.  

Kjo veturë që ishte dhuratë e Qeverisë italiane për Rugovën.

(Kosova Sot Online)