Rrëfimi emocionues i Fatmir Limajt: Plumbin e kam ende në krahë

  • E.K /
  • 17 February 2022 - 11:22
Rrëfimi emocionues i Fatmir Limajt: Plumbin e kam ende në krahë

Para tij ishin betuar ushtarë të shumtë që ishin të gatshëm të vdisnin për atdhe. Betimi i tyre është vetëm një prej shumë kujtimeve të bukura që i ruan Fatmir Limaj, i cili shërbente si komandant i Brigadës 121, “Kumanova”. Një kujtim i jashtëzakonshëm për të është kyçja në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës.

Derisa flet për luftën, nuk mund t’i harroj momentin e arrestimit të babait dhe vëllait të tij. Gjithashtu, edhe sulmin ndaj familjes Jashari.

Sa herë e mendon kthimin në familje, Limajt i shfaqet para përqafimi që i kishin dhuruat fëmijët e tij.

Këtë rrëfim të rrallë mund ta dëgjoni më poshtë.

(Kosova Sot Online)