Ja pse dyert në banjot publike nuk arrijnë në dysheme

  • E.K /
  • 20 April 2022 - 13:31
Ja pse dyert në banjot publike nuk arrijnë në dysheme

Njerëzit kanë paguar për të përdorur tualetin për gati 2,000 vjet.

Dhe ndërsa sot kemi tualete publike falas, ato janë akoma të ndryshme nga ato të rregulltat që jemi në shtëpi.

Ato kanë një detaj të veçantë që na tërheq vëmendjen – dyer që nuk arrijnë dyshemenë dhe besoni që ka disa arsye për këtë:

Ju mund të shihni nëse dikush ka nevojë për ndihmë mjekësore.
Mund të shihni nëse është i lirë.
Ndihmon për të hequr qafe erën e keqe brenda.
Dyert e plota janë më të shtrenjta.
Ndihmon për të ndaluar njerëzit nga sjellja e keqe.
Mund të dilni nëse brava është bllokuar.
Mund t’i kërkoni dikujt letër higjienike nëse nuk e keni.
Njerëzit kalojnë më pak kohë në banjë dhe rradha lëviz më shpejt.
E bën më të lehtë për kujdestarët të pastrojnë dyshemenë.
Në rast të prishjes së tubit, uji nuk do të grumbullohet.

(Kosova Sot Online)