Ky është linku ku mund ta shihni nëse jeni regjistruar nga punëdhënësi

  • E.K /
  • 17 May 2022 - 15:06
Ky është linku ku mund ta shihni nëse jeni regjistruar nga punëdhënësi

Secili punëtor mund ta verifikojë nëse është i regjistruar nga punëdhenësi dhe nëse i njejti është duke ua paguar tatimet.

Adiminstrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka njoftuar se të gjithë punëtorët mund të verifikohen përmes këtij linku: https://apps.atk-ks.org/regemployer.

Në rast se shohin se punëdhënësi nuk ua paguan tatimet, atëherë punëtorët kanë të drejtë ta raportojnë atë në ATK.

ATK gjithashtu ka njoftuar se janë identifikuar 2 mijë e 183 punëtorë pa kontrata pune.

(Kosova Sot Online)