Nëse ndodheni në këtë qytet, në orën 14:30 mund t’i shihni dy bombarderët e Amerikës

  • E.K /
  • 22 August 2022 - 12:09
Nëse ndodheni në këtë qytet, në orën 14:30 mund t’i shihni dy bombarderët e Amerikës

“Shikoni lart! Sot në ora 14:30 në Shkup do të ketë fluturim në lartësi të ulët të dy B-52. Qëllimi i mbikalimit është të demonstrojë përkushtimin dhe sigurinë e SHBA-së për Ballkanin”.

Kështu ka njoftuar ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup.

Dy avionë do të mbikalojnë në këtë qytet.

Maqedonia e Veriut është pjesë anëtare e NATO-së. Po ashtu edhe Shqipëria dhe Mali i Zi.

Kështu NATO dhe SHBA vazhdimisht janë zotuar se do të garantojnë paqe për Ballkanin Perëndimor. 

(Kosova Sot Online)