Kontigjenti prej 30 ushtarësh të këtij shteti largohet nga Kosova

  • S.A /
  • 27 August 2022 - 08:33
Kontigjenti prej 30 ushtarësh të këtij shteti largohet nga Kosova

30 paqeruajtës nga Shqipëria i dhanë dje fund misionit të tyre në kuadër të KFOR-it.Paraprakisht, ata morën pjesë në Ceremonia e Paradës së Medaljeve dhe atë të dorëzim-pranimit të detyrës me pasardhësit në kampin Villagio Italia në afërsi të Pejës.

Koloneli i shtabit të Komandës Rajonale të KFOR-it, Ivano Marota, u shpreh i kënaqur për punën e kryer nga 30 ushtarët shqiptarë, thuhet në njoftimin e misionit të NATO-s.

Kjo ceremoni u kryesua nga komandanti i sektorit perëndimor të KFOR-it, Ivano Marotta, ndërsa trupat shqiptare udhqëhiqeshin nga kolonelja Razije Mehemti, atasheu ushtarak, kolonel Altin Kurti dhe zëvendës-komandantja Flora Dako.

https://www.facebook.com/NATOKFOR/?ref=nf&hc_ref=ARTWVKSBc972hKwGHyJJLfwbW3fxq09YTrEwfXoSd8D59yGthuhG5A4EKOWl7X474zE

(Kosova Sot Online )