Pensionistët me aksion simbolik, lëshojnë pëllumba para qeverisë

  • E.K /
  • 01 October 2022 - 11:38
Pensionistët me aksion simbolik, lëshojnë pëllumba para qeverisë

Shoqata e Pensionistëve të Kosovës në ditën e tyre kanë mbajtur një aksion simbolik para Qeverisë së Kosovës.

Ata kanë lëshuar pëllumba para ndërtesës.

Po ashtu ata mbajtën në dorë pankartën “Dinjitet për Pensionistët” me anë të të cilës kërkojnë ndryshimin e paraqitjes së tyre çdo gjashtë muaj për t’u lajmëruar se janë gjallë për t’iu vazhduar pensioni i pleqërisë dhe sensibilizimin e deputetëve lidhur me pensionistët për skema pensionale.

Kujtojmë që pensionistët kanë kërkuar forma të tjera alternative, por jo edhe me prezencë fizike, që për moshën që kanë është e mundimshme.

(Kosova Sot Online)