Përparim Rama shpall njoftim për një kontratë plot 8 milionë euro

  • E.K /
  • 10 October 2022 - 12:32
Përparim Rama shpall njoftim për një kontratë plot 8 milionë euro

Komuna e Prishtinës ka shpallur sot hapjen e ofertave për një kontratë të paraparë në vlerë prej tetë milionë eurove.

Përmes këtij tenderi, Komuna e Prishtinës synon projektojë dhe të ndërtojë një sallë të re për sportet me dorë.

“Autoriteti Kontraktues do të kualifikoj në maksimum 6 operator ekonomik. Faktori i cilio do të merret në konsideratë gjatë ri ekzaminimit është a) Vlera më e lartë e kontratave të përfunduara me sukses që e plotësojnë kriterin e kapacitetit teknik deklaruar në aneksin 4”, thuhet në njoftim.

Sipas njoftimit për kontratë të publikuar sot nga Zyra e Prokurimit në Komunën e Prishtinës, afati për dorëzimin e ofertave për tenderin në fjalë do të përfundojë më 30 tetor.

Zyra e Prokurimit ka bërë të ditur se do të kualifikojë deri në gjashtë kompani private në garën e ofertave për tenderin 8 milionësh.

https://prishtinaonline.com/uploads/b05_njoftim_per_kontrat_1%20(196).pdf

(Kosova Sot Online)