Publikohet orari: Këto vende mbesin pa rrymë si pasojë e punimeve

  • E.K /
  • 21 October 2022 - 08:31
Publikohet orari: Këto vende mbesin pa rrymë si pasojë e punimeve

KEDS ka njoftuar për punime në rrjet përgjatë së premtes dhe së shtunës, ku si pasojë disa vende do të mbesin përkohësisht pa furnizim me energji elektrike.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

21.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.
NS 35/10[kV Xërxe do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Denji (kodi: 82081007) nga ora 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Evitim rreziku – punime në tensionin e mesëm- degëzimi Kramovik.

22.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Prishtinë

1.
NS 35/10 [kV] Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Orllani (kodi: 14015002) nga ora 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Mirembajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngim i përçuesve.

2.

NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Bajqin sogojevt (kodi: 14000014144) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet:,Lagja sogojevt -Bajqine
Arsyeja: Punime ne Projektin Bajqinë-Sogojevët.

3.
NS 35/10 [kV] Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Millosheva (kodi: 15019005) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave – eleminim rreziku.
4.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TR 3 (J32) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.Ibrahim Banushi, rr.Elena Gjika, Shtëpia e Pleqëve, rr.Ilaz Agushi, Blloku i parë i banesave, Gjimnazi, Shkolla teknike, Shkolla Teknike, Kasollat, rr.Haxhi Zeka, rr. Çamëria, rr.Nazim Gafurri, rr.Antigona Fazliu, Enti Statistikor, lagjja Taslixhe, Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr.Shaip Kamberi, rr.Robert Gajdiku, rr. 4 Llullat, pjesa afër Ilirisë, rr. Gustav Majer, Hotel Ilira, Diletacioni, Rr. Sylejman Vokshi, 4 Llullat, Tuak Bashçja, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër, Xh.Ibishi., Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë, Rr.Labëria, rr.Ilirida, Bota Sot, gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia, AUK, Taslixhe, Blloku Banesave, Muzeu, rr.A.Rrustemi, NEW CO Iliria Hotel”, Varret e Jahudive, Rezervoarët, Matiqani dhe Zllatari, Kodra e Diellit 2, Velania, Rezervoari, rr.Norbert Jokl, Gustav Majer 2, Gustav Majer 3, Gustav Majer 4, Gustav Majer 6, Gustav Majer 7, Gustav Majer 8, Gustav Majer, Lagjja Mati-1.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

Ferizaj
1.

NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Kraishta (kodi: 41000002) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

NS 110/6[kV] Han I Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Paldenica (kodi: 42000004) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Adem Jashari (një pjesë), Elham Curri (një pjesë), Hani Elezit (një pjesë), Hysen Suma, Imer Vila, Imri Curri, Kalimi Kufitar (një pjesë); fshatrat: Dimcë, Dromjak (një pjesë), Kashan dhe Paldenicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave te thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

Peja

1.
NS 35/10[kV Gurakoci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Zallqi (kodi: 50052003) nga ora 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq.

Arsyeja: Mirembajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.
22.10.2022

Punime në projekte investive
Gjakovë

1.
NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Carralluka (Kodi: 82082001)nga ora 09:00 deri 13:00
Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirje e përçuesve dhe montimi i izolatorëve.
Ferizaj

1.
Nga TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:
TR 2 110/10kV (J06) dhe TR 3 110/10kV (J15) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 09:00 – 10:30.

Vendet: Rrugët: Adem Gllavica, Adem Jashari, Avdi Kelmendi (një pjesë), Bashkim Krasniqi, e Shqipërisë, e Tiranës, Fehmi Agani, Gjergj Fishta, Hajredin Bajrami, Halil Metaj (një pjesë), Hamëz Jashari (një pjesë), Idriz Ajeti, Iliria, Isa Olluri, Ismet Asllani (një pjesë), Kongresi i Blinajës, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Mbretresha Teutë, Prizrenit, Qamil Olluri, Robert Gajdiku, Shtjefan Gjeçovi, Skendërbeu, Tahir Sinani, Xhevdet Breznica (një pjesë) dhe Zylfije Gashi, 1 Maji, Adem Jashari, Avdi Kelmendi, Boro Vukmiroviq (një pjesë), Gjergj Fishta, Haxhi Kleçka, Komandant Kumanova, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Magjistralja Lipjan-Shtime (një pjesë), Shën Flori dhe Skënderbeu, Gjergj Fishta, Haxhi Kleçka, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë (një pjesë). Fshatrat: Bablak, Babush, Babush i Ri, Cërnillë, Kojskë, Mirash, Prelez i Muhaxherëve (një pjesë), Surqinë, Tërn, Rubofc dhe një pjesë e Trim (Tërni), Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan, D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec, Sllovi dhe Smallushë, Akllap (lagja e Akllapit) (një pjesë), Janevë, Konjuh, Lipjan (lagja e Akllapit) (një pjesë), Lagja e Burimit, Lagja e Re (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magj. Lipjan-Prishtinë, Qallapeku (një pjesë), Lagja Sadik Shala dhe Udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), Gjyteze (Grackë e vjetër), Grackë, Gracka e Vjetër, Jeta e Re (Topliqan), Magurë (një pjesë), Magj.Lipjan-Shtime (një pjesë), Topliçan dhe Topliçani i Vjetër (një pjesë), Banullë, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllogc, Gumnasellë, Lagja e Burimit (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Llugaxhi, Pojatë, Rubofc (një pjesë) dhe udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), si dhe rrugët: Bajram Gashi (një pjesë), Ganimete Tërbeshi, Qamil Olluri (një pjesë), Sadik Shala dhe Shën Flori, Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkas (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë), Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan, Fushas (Llugë), N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll.Bonita, Coca Cola, Graniti SHPK dhe Dajti.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e dy kthinave për QMI dhe zona idustriale, energjizimi i tyre edhe lëshimi në punë pa ngarkesë.
22.10.2022

Punime nga palët e treta
Prizren

1.

Nga NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Liria ( Kodi:30000005) nga ora 11:00-17:00
Vendet: Rrugët: 115 Joni, 438 Tirana dhe 5 De Rada (një pjesë).

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

(Kosova Sot Online)