Fuashatë kundër dhunën në familje, Qeveria me mesazhe për qytetarët në telefon

  • S.A /
  • 25 November 2022 - 12:28
Fuashatë kundër dhunën në familje, Qeveria  me  mesazhe për qytetarët në telefon

Data e njëzetepesë nëntorit është Dita e Eleminimit të Dhunës në Baza Gjinore. Pikërisht në këtë ditë, vendi u trondit edhe  nga një vrasje e  një gruaje tjetër në Prishtinë, transmeton "Kosova Sot Online".

Burrai  70-vjeçar e ka vrarë gruan e tij 63 vjeçe në një lagje në kryeqytet.

“Dhuna në familje dhe në baza gjinore nuk duhet toleruar. Raportimi është hapi i parë drejt adresimit të këtij krimi. Raporto! 192”, thuhet në mesazhin e MD-së që po ju dërgohet përmes telefoni qytetarëve të Kosovës.

(Kosova Sot Online )