Në 10 vjetorin e Marrëveshjes së Brukselit, synimi ishte njohja reciproke

  • S.A /
  • 19 April 2023 - 12:07
Në 10 vjetorin e Marrëveshjes së Brukselit,  synimi ishte njohja reciproke

Bekim Çollaku, ish-ministër për Integrime dhe ish-shefi i Stafit të Hashim Thaçit sa kishte qenë president, ka rikujtuar dhjetë vjetorin e nënshkrimit të Marrëveshjes së Brukselit mes Kosovës dhe Serbisë, transmeton "Kosova Sot Online ".

Ai ka thënë se ndoshta dikush ka harruar, por synimi origjinal ka qenë që një marrëveshje e tillë të shfrytëzohet si një hap për të shkuar drejt marrëveshjes finale të bazuar në njohje reciproke.

Çollaku thotë se tashmë në vend të një synimi të tillë, Kosova po vazhdon duke humbur kohë me përparim dhe lideriship të pretenduar.

(Kosova Sot Online )