Dyshohet për keqpërdorim detyre dhe ryshfet, ShKK e largon nga puna Mbikëqyrësin e Burgut të Dubravës

  • S.A /
  • 04 May 2023 - 12:01
Dyshohet për keqpërdorim detyre dhe ryshfet, ShKK e largon nga puna Mbikëqyrësin e Burgut të Dubravës

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se e ka larguar nga puna një mbikëqyrës në Qendrën Korrektuese të Dubravës. Sipas SHKK’së. ai dyshohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe marrje të ryshfetit, transmeton "Kosova Sot Online ".

Vendimi për largim nga puna është marr nga Komisioni Disiplinor i SHKK-së.

“Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin publik se ka larguar nga puna, Sh.G, Mbikëqyrës në Qendren Korrektuese të Dubravës. I njëjti gjatë kryerjes se detyrës ka kryer veprën penale keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe marrje të ryshfetit. Vendimi për largim nga puna është marr nga Komisioni Disiplinor i SHKK-së.

Shërbimi Korrektues i Kosovës mbetet i përkushtuar në luftimin e këtyre dukurive negative dhe  do të ndërmerr të gjitha veprimet ligjore ndaj secilit individ, i cili është i përfshirë në veprime të tilla korruptive, pavarësisht rolit dhe funksionit që ka”, thuhet në njoftim.

(Kosova Sot Online )