Kuvendi miraton ligjin për plotësimin dhe ndryshimin Kodit Penal

  • S.A /
  • 26 October 2023 - 12:05
Kuvendi miraton ligjin për plotësimin dhe ndryshimin Kodit Penal

Me 62 vota pro është miratuar ligji për plotësimin dhe ndryshimin e Kodit Penal të Republikës së Kosovës, transmeton "Kosova sot Online ".

Vota kundër dhe abstenime për këtë ligj nuk ka pasur. Kuvendi miraton ligjin për plotësimin dhe ndryshimin Kodit Penal

(Kosova Sot Online )