Kuvendi i thotë PO edhe plotësimin dhe ndryshim ndryshimit të Kodit të Procedurës Penale

  • S.A /
  • 26 October 2023 - 12:14
Kuvendi i thotë PO edhe plotësimin dhe ndryshim ndryshimit të Kodit të Procedurës Penale

Sot në Kuvendin e Kosovës është miratuar ligji për plotësimin dhe ndryshimin e Kodit të Procedurës Penale, tranbsmeton "Kosova Sot Online ".

Pro këtij ligji kanë votuar 64 deputetë.

Për këtë ligj nuk ka pasur vota kundër e as abstenime.

(Kosova Sot Online )