Nesër nis procesi i regjistrimit të popullsisë

  • S.A /
  • 04 April 2024 - 10:58
Nesër nis procesi i regjistrimit të popullsisë

Nesër, më 5 prill në Kosovë do të nisë regjistrimi i popullsisë dhe ekonomive familjare.

Regjistrimi i popullsisë parashihet të përfundojë pas më shumë se një muaji, konkretisht më 17 maj.

Në regjistrimin e fundit në Kosovë i cili është bërë para 11 vjetëve ka dalë se Kosova kishte 1.7 milionë banorë.

Për nisjen e këtij procesi, Agjencia e Statistikave i ka publikuar disa formularë.

(Kosova Sot Online )