Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

  • S.A /
  • 22 April 2024 - 08:00
Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës pritet të mblidhet sot me fillin nga ora 11:00, transmeton "Kosova Sot Online ",.

Sipas njoftimit për medie të Kuvendit, në këtë mbledhje pritet të thirret një seancë me pikat e papërfunduara në Seancën e Jashtëzakonshme, të mbajtur më 28 mars 2024.

-Një seancë me pikat e papërfunduara nga Seanca plenare e mbajtur më 4 prill 2024,

-Si dhe një seancë plenare të re.

(Kosova Sot Online )