Kosovës i shtohet edhe një agjent futbolli

  • 19 dhjetor 2020 - 08:00
Kosovës i shtohet edhe një agjent futbolli

Kosovës i shtohet edhe një agjent futbolli! Në Kosovë nuk mungojnë talentet e futbollit dhe Sporteve të tjera, por një gjë e tillë nuk mundë të thuhet edhe për agjentë të futbollit. Por Kosovës tash e tutje i shtohet edhe një agjent i futbollit.

Image

Publicisti dhe analisti politik, Faik Krasniqi, në faqen e tij personale në facebook, ka publikuar certifikatën për ndërmjetësim( agjent futbolli) të dhënë nga Federata e futbollit të Kosovës.

(Kosova Sot Online )