Vitin e ardhshëm pritet të përfundojë stadiumi në veri të Mitrovicës që po e financon Serbia

  • S.A /
  • 23 prill 2021 - 10:53
Vitin e ardhshëm pritet të përfundojë stadiumi në veri të Mitrovicës që po e financon Serbia

Në Mitrovicën e Veriut do të ka filluar ndërtimi i një stadiumi të ri që pritet të përfundojë vitin e ardhshëm, shkruan Kossev. Në qershor të vitit të kaluar është vendosur edhe lokacioni për ndërtimin e stadiumit të ri që do të kushtojë rreth 12 mijë euro i cili financohet nga qeveria e Serbisë dhe afati për përfundimin e tij është dy vjet siç është thënë.

Aktualisht është duke përfunduar faza e gropimit e cila merr kohë shkaku i terrenit kanë thënë autoritetet lokale të Mitrovicës së Veriut. “Pas kësaj, do të fillojë ndërtimi i tribunave dhe fusha, dhe përfundimi është planifikuar për gjysmën e parë të vitit 2022,” ka thënë ushtruesi i detyrës së kryetarit të Mitrovicës Veriore, Aleksandër Spiriq.  Ai vizitoi edhe punimet që po bëhen në ndërtimin e urës dhe rrugës që gjenden pranë lokacionit të stadiumit të ri.

(Kosova Sot Online )