Zgjerohet numri i lojtarëve që mund të ftohen në Kampionatin Evropian

  • S.A /
  • 27 April 2021 - 14:15
Zgjerohet numri i lojtarëve që mund të ftohen në Kampionatin Evropian

Një lajm i rëndësishëm mbërriti nga Anglia, por që në fakt ka të bëjë me të gjithë ekipet evropiane dhe të gjitha kombëtarët. Times parashikon se Ekzekutiv i UEFA-s ka vendosur se do të jetë e mundur për trajnerët që të ftojnë deri në 26 lojtarë e jo 23 sa ishte deri tash. Kjo do t’u jep mundësi trajnerëve që të kenë më shumë mundësi zgjedhjeje dhe ta mbajnë skuadrën të freskët, Kampionati Evropian nis këtë vit me datë 11 qershor me ndeshjen Turqi-Itali.

(Kosova Sot Online )