“S’ka ndjenjë më të mirë se m’u zgju me 3 pikë dhe fitoren e parë në histori në kualifikimet për Botëror”

  • S.A /
  • 03 shtator 2021 - 11:25
“S’ka ndjenjë më të mirë se m’u zgju me 3 pikë dhe fitoren e parë në histori në kualifikimet për Botëror”