Grand Slami i Tbilisit: Distria kërkon medalje sot

  • S.A /
  • 03 June 2022 - 08:45
Grand Slami i Tbilisit: Distria kërkon medalje sot

Sot do të fillojë Grand Slami i Tbilisit në sportin e xhudos, i cili do të zgjasë cderi të dielën e 5 qershorit.Në Grand Slam të Tbilisit këtë herë Kosova do të marrë pjesë me një garuese dhe atë me Kampionën Olimpike aktuale, Distria Krasniqi. 

Atje do të marrin pjesë 4 kontinente, 36 shtete, 278 garues, 173 meshkuj dhe 105 femra. Distria Krasniqi do të ndeshet në kategorinë -52 kg. Në xhiron e parë ajo është e lirë, në xhiron e dytë do të takohet me garuesen nga Brazili.

(Kosova Sot Online )