Pingpongu është sport i magjive, këto veprime janë të një tjetër planeti

  • S.A /
  • 15 August 2022 - 11:39
Pingpongu është sport i magjive, këto veprime janë të një tjetër planeti

Pingpongu është sport i magjive, këto veprime janë të një tjetër planeti. Pingpongu është njëri prej sporteve më atraktive dhe më spektakolare. Ky sport me plot adrenalinë, gjatë tërë kohës sjell emocione dhe veprime të pabesueshme të pingpongistëve. E disa veprime të një planeti tjetër janë përmbledhur në këtë video, ku garuesit i kanë shfaqur aftësitë e tyre të jashtëzakonshme. 

Me këto veprime, ata i kanë lënë pa fjalë dhe gojëhapur kundërshtarët e tyre, por edhe krejt ata që i panë ato.

Pa dyshim, këto pikë të pingpongistëve do të mbesin gjatë në kujtesën e secilit, e ndonjëri prej tyre edhe në histori të këtij sporti atraktiv.

https://www.instagram.com/wtt/?utm_source=ig_embed&ig_rid=43da35fe-e1c9-42d2-89ab-78ccde080cf1

(Kosova Sot Online )