Del edhe dëshmitari i dytë në rastin e Alves me prova për dënimin e brazilianit të arrestuar

  • S.A /
  • 24 January 2023 - 08:44
Del edhe dëshmitari i dytë në rastin e Alves me prova  për dënimin e brazilianit të arrestuar

Rasti i sulmit seksual në të cilin Dani Alves është në qendër  po vazhdon tëjetë aktual me zbulimin e provave të reja nga dëshmitarët, transmeton "Kosova Sot Oline".

Para arrestimit të tij, ai ishte shprehur i pafajshëm, duke deklaruar se nuk e njihte gruan në fjalë. Megjithatë, provat kontradiktore (pamjet e kamerave) e detyruan atë të ndryshojë dëshminë e tij në shumë raste.

Sipas La Vanguardia, një dëshmitar i dytë është shfaqur gjithashtu që vërteton ngjarjet e 30 dhjetorit.

Publikohet videoja nga klubi i natës- aty ku Alves dyshohet se ka kryer ngacmim seksual ndaj 23 vjeçares

Incidenti dyshohet se ka ndodhur në banjën e klubit të natës të Barcelonës, Sutton, dhe një dëshmitar i dytë ka dalë për të thënë se Alves ishte atje në atë mbrëmje dhe se ai gjithashtu bëri veprime drejt saj.

Kjo është e fundit në atë që duket të jetë disa prova kundër tij.

Kjo ngre pyetje serioze në lidhje me sistemin e drejtësisë, me një sasi të jashtëzakonshme të asaj që duhet të jetë prova konfidenciale që ka dalë në të gjithë shtypin.

Nëse çështja në një moment do të përfshinte një juri, atëherë do të ishte pothuajse e pamundur të gjendeshin juristët që nuk ishin ndikuar në një masë më të madhe ose më të vogël nga stuhia mediatike që rrethon çështjen, dhe të gjitha detajet që kanë ndodhur deri më tani.Njëlloj, ajo kërcënon sigurinë e të përfshirëve, me Alves duke u zhvendosur në një burg tjetër për arsye sigurie.

(Kosova Sot Online )