Zbulohet video për të cilën Shpati tha “Do ta zhdukja”

  • G.G /
  • 07 July 2021 - 11:55
Zbulohet video për të cilën Shpati tha “Do ta zhdukja”

Me kalimin e viteve kur kthehemi pas me fotografitë apo videot e së kaluarës shpesh na ndodh të habitemi edhe vet me stilin e veshjes apo flokëve në ndonjë rast të caktuar dhe nuk do të donim që t’i shohë askush.

Një pamje të tillë nga e cila “turpërohet” e ka edhe Shpat Kasapi.

I ftuar në Nin mes tjerash ai u pyet nëse ka diçka që do të donte ta fshinte nga kujtesa.

Shpati tregoi se është një video e një paraqitjeje në një eveniment që do të donte ta zhdukte pasi i vjen turp nga veshja dhe stili flokëve që kishte aty.

Ne hulumtuan pak dhe gjetëm videon për të cilën foli Shpati.

Ju si mendoni duket keq apo jo?!

https://www.youtube.com/watch?v=5UAmZS1lwp8&feature=emb_title

(Kosova Sot Online)