U nda apo jo Fero nga Arbenita?

  • G.G /
  • 23 shtator 2021 - 09:01
U nda apo jo Fero nga Arbenita?

Shumë çifte të njohura sa ndahen e sa bashkohen, duke krijuar edhe shumë konfuzion tek publiku.

Njejtë po ndodh edhe me çiftin e famshëm të shou bizit Fero e Arbenita, që janë edhe prindër të një vajze Nina.

Dyshja kanë shprehur disa herë publikisht dashurinë dhe ndjenjat për njëri tjetrin, ama lidhja e tyre sërish duket të mos jetë plotësisht e konsoliduar.

Po flitet që çifti i famshëm i estrades janë ndarë. Cila është e vërteta e pastër, e dijnë më së miri dyshja në fjalë.

(Kosova Sot Online)