A është Adisi xheloz për Fifin?

  • A.P /
  • 10 June 2022 - 13:59
A është Adisi xheloz për Fifin?

Fifi po e shijon në maksimum lidhjen e saj të re me biznesmenin e njohur, Adis Patushin.

Po vërehet qartë se Fifi gjatë gjithë kohës mendon për të, sidomos kur ai nuk është pran saj.

Së fundmi, ajo ka shkuar në një sallon bukurie dhe qenka rregulluar për merak, por ka edhe diçka që Fifi po e mendon.

“A thu a bohet xheloz”– kishte shkruar ajo në imazhe.

Si duket pyetjen ia drejtoi Adisit, por ai nuk i bëri ndonjë koment në lidhje me këtë mendim të Fifit.

(Kosova Sot Online)