Nuk e pastroi shtëpinë më pasi gruaja e tij u nda nga jeta

  • A.P /
  • 20 tetor 2020 - 21:30
Nuk e pastroi shtëpinë më pasi gruaja e tij u nda nga jeta

Një shtëpi ka pës uar një tranformim rrënjësor, pasi nuk ishte pastruar me vite. Për ta pasturuar atë u deshën 6 vete dhe më shumë se dy ditë.

Sasi të mëdha mbeturinash ishin grumbulluar edhe nga pronari i shtëpisë, një burrë rreth të 80-ave. Ai nuk e kishte pastruar shtëpinë e tij më, pasi i ndërroi jetë gruaja.

Kudo kishte pisllëk të madh, dyshemeja kishte marrë ngjyrë të zezë. Shtëpia tani shkëqen nga pastërtia dhe nuk njihet më. Punëtorët e pastrimit kanë thënë se nuk kanë parë më parë, diçka të tillë.

Të gjitha zonat e banjës ishin të mbuluara nga papastërtia, duke përfshirë tualetin, vaskën, lavamanin dhe dyshemenë. Në Britaninë e Madhe higjena është problem i madh, pasi njv e treta e tyre i lajnë çarçafët vetëm një herë në vit.

(Kosova Sot Online)