Nxënësit në Graçanicë protestojnë për arrestimin e shtatë personave që morën pjesë në rrahjen e djalit të Nenad Rashiqit

  • E.K /
  • 27 shkurt 2021 - 11:31
Nxënësit në Graçanicë protestojnë për arrestimin e shtatë personave që morën pjesë në rrahjen e djalit të Nenad Rashiqit

50 nxënës të shkollës së mesme kanë protestuar kundër të arrestimit të disa nxënësve të tjerë që ishin përfshirë në rrahjen e midis dy grupeve të të rinjve serbë para një shkolle në Lapllasellë, ku mbeti i lënduar edhe djali I politikanit serb, Nenad Rashiq.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, rasti ka nddohur të premten rreth orës 11:30, në Graçanicë.Siç thuhet në raport, protesta ka përfunduar e qetë dhe pa incidente.

“Raportohet se 50 nxënës të shkollës së mesme kanë protestuar kundër arrestimit të disa nxënësve, pjesëmarrës në rrahjen e datës 22.02.2021. Protesta ka përfunduar e qetë pa incidente”, thuhet në raport.

(Kosova Sot Onlie)